Update

Hee iedereen, 

Deze morgen (en eigenlijk vorige weken ook) kwam er normaal gezien weer een blogpost online die je naar mijn laatste filmpje zou linken, wel dat is niet gebeurt en gaat vandaag niet gebeuren. Ik maak nu namelijk al meer dan een jaar elke week een filmpje en echte blogposts komen er niet meer van. 

Toch linkte ik altijd de filmpjes hier ook, voor de mensen die misschien eerder mijn blog lezen dan mijn youtubekanaal volgen, ookal is dat uiteindelijk wat hetzelfde, alleen met een omweg. Juist omdat ik toch bijna niets meer schrijf, ga ik even stoppen met mijn blog. Voor je gaat panikeren, hij wordt niet verwijderd en ik blijf wekelijks filmpjes maken. Nu ga ik enkel niet meer wekelijks een linkje droppen naar mijn recentste video. Waarom? Wel, ik vind het een beetje overbodig, het is veel werk en ik heb niet het gevoel dat ik hier echt veel mensen mee bereik die ik met mijn kanaal alleen niet zou bereiken. Klinkt misschien een beetje fel, maar zo is het nu eenmaal. Ik vergeet meer en meer een blogpost te maken en steek al mijn tijd in youtube. Ik heb nu soms wat problemen met mijn planning en dan los ik dat op op yotube, maar vergeet ik dat soms op te lossen hier. 

Ik wil wel nog af en toe schrijven. Een artikeltje maken zoals dit, gewoon praten, wat vertellen wat er gebeurt. Niet zozeer beauty-gerelateerd, of toch niet voor nu. Ga ik hier nog regelmatig op een vast tijdstip en dag uploaden? Neen. Ik heb er niet echt de tijd voor en eerlijk gezegd ook niet altijd even veel zin in. Als je mijn filmpjes wilt volgen, dan kan je abonneren op mijn kanaal. Als je wilt weten wanneer ik nog eens een blogpost upload dan verwijs ik je naar mijn Twitter en snapchat (beautyandowls), omdat ik dat daar dan wel deel. 🙂 

Ik hoop dat jullie snappen dat ik deze beslissing gemaakt heb. Ik wil me eigenlijk gewoon een beetje volledig focussen op youtube en mijn blog even laten voor wat het is. Als je iets wilt zeggen, mag je altijd een reactie achterlaten, of me via social media bereiken.

Bedankt om dit te lezen tot het einde.

Tot nog eens.

PS: Ik heb geen foto’s toegevoegd ofzoiets, omdat ik dit artikel beter vind zo: naakt, leeg, … Puur zou ik zeggen. Ik schrijf het ook zonder foto’s, waarom zou ik dan op het einde foto’s willen toevoegen? Het zou volgens mij de ‘sfeer’ van het artikel wat verpesten. 

Review – Sleek Solstice Highlighting palette

Hee iedereen,

Ik heb vandaag voor jullie mijn review van het Sleek Solstice Highlighting palette.

Vind jij dit palette ook leuk en zou je het graag winnen? Kijk dan even hiernaar.

Review - Sleek Solstice palette

Klik op de foto om het filmpje te bekijken, of klik hier.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Tot volgende week!