#10DTXMAS – Het einde

Hee iedereen, zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben is het vandaag Kerstmis, wat betekent dat gisteren normaal gezien de laatste vlog van mijn #10DTXMAS serie online had moeten komen. Dit was niet het geval. Zoals je wel of niet gemerkt hebt, zijn de daarop voorgaande vlogs ook niet online gekomen. Dat komt omdat ik de laatste dagen eigenlijk ook niet meer gevolgd heb, niet omdat ik er geen zin in had, maar omdat ik nu eenmaal veel te doen had. Ik vind dit heel jammer, maar ik denk dat het wat stom is als ik nu gewoon een vlog van elke dag opneem waarin ik zeg wat ik die dag gedaan heb. Dat lijkt me trouwens ook niet zo leuk om te bekijken.
Ik ga wel proberen om vaker te vloggen, maar ik zal er dan voor zorgen dat ik alles wat ik doe aan jullie kan laten zien en dat ik het niet enkel hoef te vertellen (zoals bij de vorige vlogs eigenlijk wel het geval was).

Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Nog een fijne kerst!

Tot de volgende keer!

#5DTXMAS – Vlog 6

Hee iedereen,

Vandaag is de zesde dag van de reeks ’10 Days Untill Christmas’ of korter ’10 days ‘till xmas’. Elke dag is dus een nummertje minder en ik ga proberen om elke vlog de avond zelf online te zetten, maar het zou kunnen dat dit niet elke dag lukt.

5DTXMAS!

Klik op de foto om mijn zesde vlog te bekijken, of klik hier.

Klik hier om mijn vorige vlog te bekijken.

Als ook jij leuke dingen doet in de 10 dagen voor Kerst, laat het me dan weten via Instagram (beautyandowls) of Twitter (@beautyandowls) met de hashtag: #(aantaldagentotkerst)DTXMAS, vandaag zou dat dan #5DTXMAS zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen!

#6DTXMAS – Vlog 5

Hee iedereen,

Vandaag is de vijfde dag van de reeks ’10 Days Untill Christmas’ of korter ’10 days ‘till xmas’. Elke dag is dus een nummertje minder en ik ga proberen om elke vlog de avond zelf online te zetten, maar het zou kunnen dat dit niet elke dag lukt.

6DTXMAS!

Klik op de foto om mijn vijfde vlog te bekijken, of klik hier.

Klik hier om mijn vorige vlog te bekijken.

Als ook jij leuke dingen doet in de 10 dagen voor Kerst, laat het me dan weten via Instagram (beautyandowls) of Twitter (@beautyandowls) met de hashtag: #(aantaldagentotkerst)DTXMAS, vandaag zou dat dan #6DTXMAS zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen!

Kerst – Haartutorial

Hee iedereen,

Ik heb vandaag een haartutorial voor jullie, speciaal voor kerst. Heel moeilijk is het niet en het ziet er toch erg leuk uit, vind ik!

IMG_3578

Klik op de foto om naar de video te gaan, of klik hier.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dan zie ik jullie snel weer!

Ps: mijn vlog van gisteren komt vandaag pas online, sorry daarvoor.

#7DTXMAS – Vlog 4

Hee iedereen,

Vandaag is de vierde dag van de reeks ’10 Days Untill Christmas’ of korter ’10 days ‘till xmas’. Elke dag is dus een nummertje minder en ik ga proberen om elke vlog de avond zelf online te zetten, maar het zou kunnen dat dit niet elke dag lukt.

7DTXMAS!

Klik op de foto om mijn vierde vlog te bekijken, of klik hier.

Klik hier om mijn vorige vlog te bekijken.

Als ook jij leuke dingen doet in de 10 dagen voor Kerst, laat het me dan weten via Instagram (beautyandowls) of Twitter (@beautyandowls) met de hashtag: #(aantaldagentotkerst)DTXMAS, vandaag zou dat dan #7DTXMAS zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen!

#8DTXMAS – Vlog 3

Hee iedereen,

Vandaag is de derde dag van de reeks ’10 Days Untill Christmas’ of korter ’10 days ‘till xmas’. Elke dag is dus een nummertje minder en ik ga proberen om elke vlog de avond zelf online te zetten, maar het zou kunnen dat dit niet elke dag lukt.

8DTXMAS!

Klik op de foto om mijn derde vlog te bekijken, of klik hier.

Klik hier om mijn vorige vlog te bekijken.

Als ook jij leuke dingen doet in de 10 dagen voor Kerst, laat het me dan weten via Instagram (beautyandowls) of Twitter (@beautyandowls) met de hashtag: #(aantaldagentotkerst)DTXMAS, vandaag zou dat dan #8DTXMAS zijn.

 

#10DTXMAS – Vlog 1

Hee iedereen,

Vanaf vandaag vlog ik! Ik ga 10 dagen vloggen, en dat wordt dan een reeks van ’10 Days Untill Christmas’ of korter ’10 days ‘till xmas’. Elke dag is dus een nummertje minder en ik ga proberen om elke vlog de avond zelf online te zetten, maar het zou kunnen dat dit niet elke dag lukt.

10DTXMAS!

Klik op de foto om mijn eerste vlog te bekijken, of klik hier.

Als ook jij leuke dingen doet in de 10 dagen voor Kerst, laat het me dan weten via Instagram (beautyandowls) of Twitter (@beautyandowls) met de hashtag: #(aantaldagentotkerst)DTXMAS, vandaag zou dat dan #10DTXMAS zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dan zie ik jullie snel weer!

#9DTXMAS – Vlog 2

Hee iedereen,

Vandaag is de tweede dag van de reeks ’10 Days Untill Christmas’ of korter ’10 days ‘till xmas’. Elke dag is dus een nummertje minder en ik ga proberen om elke vlog de avond zelf online te zetten, maar het zou kunnen dat dit niet elke dag lukt.

9DTXMAS

Klik op de foto om mijn tweede vlog te bekijken, of klik hier.

Klik hier om mijn vorige vlog te bekijken.

Als ook jij leuke dingen doet in de 10 dagen voor Kerst, laat het me dan weten via Instagram (beautyandowls) of Twitter (@beautyandowls) met de hashtag: #(aantaldagentotkerst)DTXMAS, vandaag zou dat dan #9DTXMAS zijn.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dan zie ik jullie snel weer!