Review – Sleek – 603 Au Naturelle

IMG_3077

 

Hee iedereen,

Ik heb vandaag weer een review voor jullie en het is weeral een Sleek palette. Dit keer is het volledig het tegengestelde van het vorige palette (wat helemaal Circus was!), nu is het een natuurlijk palette, namelijk het palette ‘Au Naturelle’ van Sleek en dat is nr. 603. Kijk je mee?

Lees verder

1 september – School! :o

Hee iedereen,

Het is september en alle scholen zijn weer begonnen, ik moest dus ook op 1 september terug naar school net als de rest van België (ik weet niet juist wanneer in Nederland de scholen starten, ik weet enkel dat het anders is…).

En natuurlijk is school niet het allerleukste, toch is het belangrijk. Al is het maar een manier om je vrienden nog eens te zien, om de toch leukere vakken (ik denk aan Muziek, Knutselen of Kunst of Plastische Opvoeding, …) te ervaren. Die andere vakken moet je er maar even bijnemen. En oké, leuk zijn ze niet, maar ze zouden later nog wel eens handig kunnen zijn. Misschien niet later in het dagelijkse leven of op je werk, maar denk eerst eens aan het hoger onderwijs (universiteit, hoge school, …), het kan zijn dat in de richting die je later misschien in het hoger gaat volgen, dat daar die minder leuke vakken wel heel belangrijk zijn en dan is het maar beter als je al een goede basis hebt.

Ik weet dat dit waarschijnlijk weer klinkt zoals je leerkracht of je ouders, maar ik weet dat het echt zo is. Soms is het ook het geval dat je eerst een vak niet leuk vindt en daarna wel (aangezien de leerstof evolueert), maar je dan niet meer kan volgen aangezien je de basis niet goed onder de knie hebt. En dat is natuurlijk jammer.

Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste, het belangrijkste is dat je je amuseert. Nu moet je niet de les gaan storen, met propjes naar de leerkracht te gooien, … om je te amuseren, neen. Maar wat je wel kan doen is genieten van de kans die je hebt om te leren, om beter te worden in vakken, om verschillende talen te leren, … het zijn alleen maar voordelen! (En als dat niet lukt, geniet dan van de pauzes waarin je met je vrienden rondhangt! 😉 )

Ik hoop dat ik jullie hiermee een beetje geholpen heb.

Tot de volgende!