Haartutorial – Snel & Simpel, hoge dot!

Schermafbeelding 2014-06-09 om 18.14.29

Klik op de foto voor het filmpje of klik hier.

 

Hoe maak je snel en simpel een leuke hoge dot? Dat zie je in dit filmpje. Het is een heel simpele en misschien voor de hand liggende tutorial, maar ik dacht dat het toch leuk was om mijn manier te filmen, aangezien iedereen het net wat anders doet!

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

 

Tot de volgende!

Mijn nagellakstash!


Hee iedereen,

Vandaag ga ik jullie mijn nagellakstash laten zien. Omdat het nogal veel is voor in een filmpje of één foto, heb ik het in verschillende foto’s gedaan per merk. Ik zal er natuurlijk ook bij schrijven welke kleuren het zijn, van welk merk ze komen en of ze al dan niet een limited edition zijn/waren.

Lees verder

Shoplog: H&M en HEMA

Hee iedereen,

 

Ik ben er weer met een wat later artikeltje. Ik ga jullie laten zien wat ik zonet gekocht heb bij de H&M en HEMA.

Edit: Ik heb de foto’s vervangen, ik hoop dat jullie het nu wat beter kunnen zien.

 

Eerst en vooral kocht ik deze muscle-tee voor €6,95 bij de H&M.

Ook kocht ik daar deze croptop (om onder de muscle-tee te dragen) voor €2,95.

Deze basic zwarte legging nam ik ook mee uit de H&M voor €9,95. (Zoals je op de tweede foto ziet, heeft die een naad in het midden van de pijpen, maar hij is wel echt zwart.)

En toen ik in de H&M ook dit kleedje zag hangen, kon ik het voor maar €9,95 zeker niet laten hangen. (Hier liet ik de originele foto staan, omdat de kleur daar beter mee overeenkomt.)

Als laatste kocht ik bij de HEMA ook nog 2 basic witte topjes (2 keer dezelfde) voor €4.

 

Dat was het dan, ik hoop dat jullie het leuk vonden, als je nog vragen hebt of dit soort dingen vaker wilt zien, laat dan een reactie achter.

 

Tot de volgende!

 

OOTD – New Lemonade

Hee iedereen,

 

Ik ben er weer, met een OOTD. Hij noemt New Lemonade, aangezien de kleur van het rokje mij meteen aan citroenen doet denken en If life gives you lemons, make lemonade! Waarom ‘new’? Wel omdat ik bijna heel de outfit onlangs gekocht heb bij H&M.

Mijn kleding:

T-shirt: H&M

Trui: H&M

Rokje: H&M

Legging: New Look

Schoenen: Nike

Ketting: Etsy (https://www.etsy.com/nl/shop/ruBBur?ref=s2-header-shopname) En natuurlijk de uil… 🙂

 

Dat was het weer!

 

Tot de volgende! 😉

T!P – make-upresten verwijderen

Hee iedereen,

 

Ik heb vandaag een tip (of T!P) voor jullie. Het heeft te maken met hoe je gemakkelijk make-up resten kan verwijderen, nu gaat het niet echt over je gezicht, maar eerder op andere voorwerpen. Het is dus bedoeld om make-up, die eens is opengegaan, te verwijderen van je make-uptasje, een ander make-upproduct, …

 

Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Het is misschien heel voor de hand liggend, maar ik had het zelf eerst niet door en ik denk dat ik niet de enige ben.

 

Ik hoop dat dit jullie geholpen heeft.

 

Tot de volgende! 🙂

Verandering…

Hee,

 

Ik hoop dat je het een beetje doorhebt, maar zoals je misschien ziet, is mijn blog een beetje veranderd. Veel is het misschien niet, maar ik vind dat het er nu wat mooier en ‘professioneler’ uitziet. Het ziet er niet meer uit als een preset-blog, maar nu meer mijn eigen smaak en mijn eigen visie.

Ik heb het font, de kleuren en achtergrond verandert, ik heb een paar pagina’s toegevoegd en ik vind het er nu leuker uitzien.

Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden, maar als je nog een opmerking hebt, laat het me zeker weten via een reactie of mijn e-mailadres: beautyandowls@gmail.com.

 

Tot schrijfs! 😉

NOTD – Neon Green

Hee iedereen,

 

Vandaag heb ik een Nails Of The Day (NOTD) voor jullie. Ik heb namelijk een erg leuk neon groen lakje op, dat niet enkel neon groen is, maar ook nog eens licht geeft in het donker (ja, echt waar, geen blacklight, maar light in the dark). Ik heb dit lakje gekocht op lightinthebox.com en ben er erg blij mee!

Ik hoop dat jullie dit leuk vonden.

Tot schrijfs! 😉

H&M palet – Review + 3 Tutorials

Hee iedereen,

 

een tijdje geleden kocht ik het H&M oogschaduw palet en ik had er een leuk ideetje bij. Aangezien er 3 ‘pannetjes’ met 4 verschillende kleuren waren, vond ik het een goed idee om een look te maken van elk pannetje, en daarbij kon een review natuurlijk niet missen!

IMG_0760 Klik op de foto voor het filmpje of klik hier.

Ik hoop dat je hem leuk vindt!

 

Tot de volgende!

TMI Tag

Hee iedereen,

 

Na 2 maand niets van mij gehoord te laten hebben, ben ik weer helemaal terug!

Ik ga vandaag de TMI Tag of de Too Much Information Tag doen! En ik heb er zin in! Het zijn wel 50 vragen, dus je gaat wel héél veel over mij te weten komen! 🙂

Lees verder